How JustAnswer Works:
  • Ask an Expert
    Experts are full of valuable knowledge and are ready to help with any question. Credentials confirmed by a Fortune 500 verification firm.
  • Get a Professional Answer
    Via email, text message, or notification as you wait on our site.
    Ask follow up questions if you need to.
  • 100% Satisfaction Guarantee
    Rate the answer you receive.
Ask Marc Your Own Question
Marc, Technician
Category: Car
Satisfied Customers: 1888
Experience:  33 years exp. automotive repair NYS emisisions repair cert.
Type Your Car Question Here...
Marc is online now
A new question is answered every 9 seconds

93 deville, the heater, and others have a C and not runnning......?

Customer Question

Have a 93' deville, the heater, and others have a C and not runnning......?
Submitted: 7 years ago.
Category: Car
Expert:  ABKirsch replied 7 years ago.

The computer is usually not the problem. If your blower motor is operating on one speed only, you probably have a failed blower motor resistor. When replacing the resistor, be sure to check the wires because sometimes they will be overheated and melted and you will need a harness clip (pigtail) as well.


Do you mean that your radio is also not working. For that concern I will need some additional information. Does the radio have power? If it has power, when you turn it on, do you get nothing at all or static? Do the radio lights come on?


I'm not sure what you mean by the gas/mileage is on the computer. Are you getting poor gas mileage? Is your fuel gauge not working? I will need more specific details on that concern also.

Customer: replied 7 years ago.
This car has a mileage gauge....tells you everything how far you can go, etc.
this has a C too....the radio has power and satric....nothing else...

I dissconnect the battery, and everything was fine for 5second or so, and then all lites started flashing...and back to the big C......the heater blower is on thats it.....
Customer: replied 7 years ago.
Still waiting for an answer......?
Expert:  Marc replied 7 years ago.

Hi this is a different expert

It is possible the radio is causing your problem try unplugging the radio if the rest of the dashboard returns to normal the radio will have to be repaired or replaced (with a stock radio or CAN II compatible radio).

There could also be a problem with the other components that are acting up - the instrument cluster or the heater control panel or the body control module(computer for the body) but most times the radio is the cause.

Related Car Questions