How JustAnswer Works:
  • Ask an Expert
    Experts are full of valuable knowledge and are ready to help with any question. Credentials confirmed by a Fortune 500 verification firm.
  • Get a Professional Answer
    Via email, text message, or notification as you wait on our site.
    Ask follow up questions if you need to.
  • 100% Satisfaction Guarantee
    Rate the answer you receive.
Ask ElectronicsPete Your Own Question
ElectronicsPete
ElectronicsPete, Electronic Engineer
Category: Car Electronics
Satisfied Customers: 15773
Experience:  Over 16 years of experience installing and repairing electronics.
30970729
Type Your Car Electronics Question Here...
ElectronicsPete is online now
A new question is answered every 9 seconds

I have a alpine backup camera it was on my truck when I got

Customer Question

I have a alpine backup camera it was on my truck when I got it and worked fine. After dealership had to work on the truck the camera is now white. if I mess with the camera and wires it will work once or twice then just shows a white screen. What is going on?
Submitted: 4 months ago.
Category: Car Electronics
Customer: replied 4 months ago.
Posted by JustAnswer at customer's request) Hello. I would like to request the following Expert Service(s) from you: Live Phone Call. Let me know if you need more information, or send me the service offer(s) so we can proceed.
Expert:  ElectronicsPete replied 4 months ago.

Hi there,

Customer: replied 4 months ago.
I am waiting
Customer: replied 4 months ago.
I am about to take my money back!!!!!!!!
Expert:  ElectronicsPete replied 4 months ago.

Sorry for the delay, you were offline when I responded this morning.

I am back again now.

The camera will show as white if a wire has been disconnected.

You can have a look for the loose wire, or get the dealership to fix their mistake.

Pete.

Customer: replied 4 months ago.
I will Check the wires for the six time but I have not been able to find any loose wires yet
Expert:  ElectronicsPete replied 4 months ago.

The only other possibility is that the camera itself has been damaged somehow and is not sending a signal back.

Expert:  ElectronicsPete replied 4 months ago.

Hi, just checking in on your question, do you need any further assistance?

Related Car Electronics Questions