How JustAnswer Works:
  • Ask an Expert
    Experts are full of valuable knowledge and are ready to help with any question. Credentials confirmed by a Fortune 500 verification firm.
  • Get a Professional Answer
    Via email, text message, or notification as you wait on our site.
    Ask follow up questions if you need to.
  • 100% Satisfaction Guarantee
    Rate the answer you receive.
Ask ElectronicsPete Your Own Question
ElectronicsPete
ElectronicsPete, Electronic Engineer
Category: Car Electronics
Satisfied Customers: 15758
Experience:  Over 16 years of experience installing and repairing electronics.
30970729
Type Your Car Electronics Question Here...
ElectronicsPete is online now
A new question is answered every 9 seconds

Installed a Kenwood DNX692 with new wire harness and have no

Customer Question

installed a Kenwood DNX692 with new wire harness and have no sound
Submitted: 1 year ago.
Category: Car Electronics
Expert:  ElectronicsPete replied 1 year ago.

Hi there,

First, check the obvious - ensure the sound is not muted and the volume is turned up.

Try using different sources - CD, radio, aux.

Test the speaker wiring for voltage getting to the speakers.

If there is no voltage getting to them then there is a fault with the wiring or amp.

Let me know what you find.

Customer: replied 1 year ago.
Already solved the problem. My system is a JBL and required a blue/white wire connection that was not covered in the install guide. Blue/white wire powers the car amp.
Customer: replied 1 year ago.
Thanks for charging me $16 with a response after 5 hours.
Expert:  ElectronicsPete replied 1 year ago.

Hi,

I am a user of this site just like you.

I answered your question as soon as I came online and saw it.

Please let me know what additional information you need and I'll be happy to help.

Regards,

Pete.