How JustAnswer Works:
  • Ask an Expert
    Experts are full of valuable knowledge and are ready to help with any question. Credentials confirmed by a Fortune 500 verification firm.
  • Get a Professional Answer
    Via email, text message, or notification as you wait on our site.
    Ask follow up questions if you need to.
  • 100% Satisfaction Guarantee
    Rate the answer you receive.
Ask Freddy M. Your Own Question
Freddy M.
Freddy M., Customer Service
Category: Car Electronics
Satisfied Customers: 18398
Experience:  Years of experience in IT and customer support
15852642
Type Your Car Electronics Question Here...
Freddy M. is online now
A new question is answered every 9 seconds

Have Jensen VX7020 installed but my xm radio keeps loosing

Customer Question

Hi,
Have Jensen VX7020 installed but my xm radio keeps loosing signal even a wide open space. It hardly plays now. It also jumps station to staion. My steering control also has to be reprogrammed very often. Can you help please?
Submitted: 1 year ago.
Category: Car Electronics
Expert:  Freddy M. replied 1 year ago.

Hello my name is***** do not rate until we are finished. I look forward to assisting and am very sorry to hear that you are having this problem. Have you tried having a refresh signal sent to your radio?

Customer: replied 1 year ago.
But problem remains.
Expert:  Freddy M. replied 1 year ago.

How did you send the signal? Is this happening everywhere and with every channel?

Customer: replied 1 year ago.
I contacted xm radio and had them resend signal. And yes, the problem is with all the channels.
Expert:  Freddy M. replied 1 year ago.

In all areas as well? For example is it the same where you are now and down the street? How is the antenna installed?

Customer: replied 1 year ago.
anywhere very often. The antennas are visibly installed underneath the windshield without any possible blockage.
Expert:  Freddy M. replied 1 year ago.

How old are they? What you are describing sounds like a failing antenna.

Customer: replied 1 year ago.
The unit, along with the antennas, is only a year and a half old . I suspected this to begin with so I took the unit back to the company that installed it. But even after that the problem still existed.
Expert:  Freddy M. replied 1 year ago.

I apologize but I need to opt out and open this to all experts.

Customer: replied 1 year ago.
Thank you!

Related Car Electronics Questions