How JustAnswer Works:
  • Ask an Expert
    Experts are full of valuable knowledge and are ready to help with any question. Credentials confirmed by a Fortune 500 verification firm.
  • Get a Professional Answer
    Via email, text message, or notification as you wait on our site.
    Ask follow up questions if you need to.
  • 100% Satisfaction Guarantee
    Rate the answer you receive.
Ask Dave Nova Your Own Question
Dave Nova
Dave Nova, Buick Technician
Category: Buick
Satisfied Customers: 1808
Experience:  ASE Master Certification. GM World Class Certification
11042942
Type Your Buick Question Here...
Dave Nova is online now
A new question is answered every 9 seconds

2003 buick regal blinker light malfunction - with headlights

Customer Question

2003 buick regal blinker light malfunction - with headlights off, all 4 lights blink when either left or right turned on - with headlights on, none blink. Also, front parking lights not working.
Submitted: 1 year ago.
Category: Buick
Expert:  Roy Belding replied 1 year ago.

good morning my name is ***** ***** I will assist

the first thing I would do is check the bulbs. you may have a shorted bulb or incorrect bulb in one of the sockets causing a feedback in the turn signal circuit. look at the sockets as well for any corrosion.

start there and make sure all this is good before we continue

Roy

Customer: replied 1 year ago.
OK, checked all the bulbs and sockets. I did find on the front right 2 bad bulbs, the blinker/parking bulb and the side marker bulb. I replaced those, no change. I would have thought that would have at least fixed the front parking light outage, but it didn't. I tested the hazard signal, this works ok, all lights that are supposed to, do flash.
Customer: replied 1 year ago.
Also, I checked the turn signal fuse, it is ok too
Expert:  Roy Belding replied 1 year ago.

does that include the front lights???

Roy

Customer: replied 1 year ago.
includes both front blinkers and side markers, and both taillights
Expert:  Roy Belding replied 1 year ago.

sounds like you have sockets that are corroded

Roy

Customer: replied 1 year ago.
Can you tell me which sockets and how I can test for that condition ? Also, if that's the case, why do they all work when I push the hazard flasher switch ?