How JustAnswer Works:
  • Ask an Expert
    Experts are full of valuable knowledge and are ready to help with any question. Credentials confirmed by a Fortune 500 verification firm.
  • Get a Professional Answer
    Via email, text message, or notification as you wait on our site.
    Ask follow up questions if you need to.
  • 100% Satisfaction Guarantee
    Rate the answer you receive.
Ask Gary Your Own Question
Gary
Gary, Australia Car Mechanic
Category: Australia Car
Satisfied Customers: 745
Experience:  Senior Technician
84449473
Type Your Australia Car Question Here...
Gary is online now
A new question is answered every 9 seconds

Just wanted to no I've got 2009 ssv wagon I was driving home

Customer Question

Just wanted to no I've got 2009 ssv wagon I was driving home yesterday and my air con lost fan speed and coolness I turned it of for a couple of Ks then tried again it sort of worked I got home and turned the car if and checked to make sure the fan wasn't blicked and checked the pipe under the bonnet it was cold o started the car again and the air con was working properly again can you tell me what this is please cheers mark
Submitted: 8 months ago.
Category: Australia Car
Expert:  Gary replied 8 months ago.

Hi Mark,

VE has a few issues with A/C.

If it worked ok again after a restart, it could be a Hvac faceplate communication issue, or a lockup, or an ice up condition.

There are a few updated parts available.

It would be wise to let a Holden dealer technician check your vehicle.

I have seen this complaint many times.

Hope this helps.

Gary

Expert:  Gary replied 8 months ago.

Hi Mark,

I hope my advice has been of assistance to you.

Please come back anytime you need further help with your VE.

Kind regards

Gary

Related Australia Car Questions