How JustAnswer Works:
  • Ask an Expert
    Experts are full of valuable knowledge and are ready to help with any question. Credentials confirmed by a Fortune 500 verification firm.
  • Get a Professional Answer
    Via email, text message, or notification as you wait on our site.
    Ask follow up questions if you need to.
  • 100% Satisfaction Guarantee
    Rate the answer you receive.
Ask Pete Your Own Question
Pete
Pete, Technician
Category: Australia Car
Satisfied Customers: 24721
Experience:  Over 17 years diagnosing and repairing various model vehicles with some certifications and training.
14928985
Type Your Australia Car Question Here...
Pete is online now
A new question is answered every 9 seconds

Kangoo: I have a 2002 Kangoo 1.9 non turbo diesel with some

Customer Question

I have a 2002 Kangoo 1.9 non turbo diesel with some issues.It has a lucas epic.It starts but with no accelerator.then when you restart it is all good....mostly.But it is also having the glow light coming back on sometimes and when this happens you basically lose all power nearly.limp back to base. fault codes DF066 DF023
Submitted: 1 year ago.
Category: Australia Car
Expert:  Pete replied 1 year ago.
My name is ***** ***** I am a professional here at Just Answer. I noticed that your question was not getting a response and thought I would see if you still need help with this.I apologize for the delay and I hope I can still assist you with this here.
My info is limited on your model here but I see no one else has responded and thought I would see if I can help here.
Reading the post you provided it is possible the injection pump is the cause for some of the running issues here but with the glow light coming back on again this can indicate a fault with one or more of the glow plugs not heating up properly causing this issue or the control module/ecu for the glow plugs not operating properly to where it isn't heating up the glow plugs properly.
This will need to be tested/checked further to see if this is the control module at fault as I suspect it may be causing all of these issues here.
Thanks Pete

Related Australia Car Questions