How JustAnswer Works:
  • Ask an Expert
    Experts are full of valuable knowledge and are ready to help with any question. Credentials confirmed by a Fortune 500 verification firm.
  • Get a Professional Answer
    Via email, text message, or notification as you wait on our site.
    Ask follow up questions if you need to.
  • 100% Satisfaction Guarantee
    Rate the answer you receive.
Ask MRANSWER Your Own Question
MRANSWER
MRANSWER, Home Appliance Technician
Category: Appliance
Satisfied Customers: 6158
Experience:  30 YRS EXP. FACTORY TRAINED AND AUTHORIZED ON ALL MAJOR BRANDS
13971964
Type Your Appliance Question Here...
MRANSWER is online now
A new question is answered every 9 seconds

I have a whirlpool accubake oven everything works but the oven

Customer Question

I have a whirlpool accubake oven everything works but the oven replaced thermo fuse still not working
Submitted: 1 year ago.
Category: Appliance
Customer: replied 1 year ago.
(Posted by JustAnswer at customer's request) Hello. I would like to request the following Expert Service(s) from you: Live Phone Call. Let me know if you need more information, or send me the service offer(s) so we can proceed.
Customer: replied 1 year ago.
(###) ###-####my cell
Customer: replied 1 year ago.
Model gy396lxgb5
Expert:  MRANSWER replied 1 year ago.
I am making you an offer for the call. You will need and know how to use a voltmeter.
Customer: replied 1 year ago.
Is this in addition to the 28
Expert:  MRANSWER replied 1 year ago.
yes.
Customer: replied 1 year ago.
No I couldn't do that
Customer: replied 1 year ago.
I will have to do it over the interner
Customer: replied 1 year ago.
Internet
Expert:  MRANSWER replied 1 year ago.
Are you getting 220 to the bake element or not?
Customer: replied 1 year ago.
No voltage to the elements
Customer: replied 1 year ago.
Thermo fuse was open I replaced with new one
Customer: replied 1 year ago.
The fan on the side is running now even when not baking
Customer: replied 1 year ago.
I get 120 v on bottom element
Customer: replied 1 year ago.
Should I get 220
Customer: replied 1 year ago.
120 on the top element to
Expert:  MRANSWER replied 1 year ago.
The oven sensor may be bad here as that fan should not be on. Unplug it and read the resistance on it- should be about 1100 ohms
Customer: replied 1 year ago.
The one that was in original is open let me test the new one
Customer: replied 1 year ago.
Never mind thermostat must have fixed it's working now
Expert:  MRANSWER replied 1 year ago.
So, you did this based on what I said to do- that is not a thanks anyway for your time spent with me. I would appreciate a rating for the assistance given., thanks
Customer: replied 1 year ago.
I had already replaced the thermostat before you came online already had it repaired and didn't realize it